Blog

BLOGGEN……Wat is dat? In ieder geval, niet FIETSEN!

Bloggen, zo anders dan fietsen!

Onze eerste echte blog gaat van start. SPANNEND met hoofdletters zoals ze dat dan zo mooi zeggen. Voor ons maar ook voor jou! Allereerst voor ons omdat we wel kunnen fietsen, maar nog nooit eerder geblogd hebben. Bovendien zijn wij zelfs niet thuis op de diverse kanalen van alle Social Media. Daarentegen hebben wij van iedereen, die dat wel is goedbedoelde adviezen gekregen. Wat we wel moeten doen en hoe we vooral NIET moeten bloggen.

We kunnen jullie rustig vertellen dat we bij het vooruitzicht om ons actief te gaan begeven op het
gebied van bloggen, facebook, instagram of wat al niet meer, het volgende plaatje voor ons
geestesoog verscheen:


En belangrijker nog, NIET meer is verdwenen!

Desalniettemin hebben wij er zin in! We realiseren ons ten volle dat we totdat we vandaag ̈live ̈ zijn gegaan met onze website nog onbekend zijn bij al die wielerliefhebbers, die steeds weer op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen. En die uitdagingen kan Allure Bike Rental je bieden door met een kwaliteitsfiets te starten aan het avontuur.

In de prachtige omgeving waar zoveel variëteit aan natuur te vinden is met prachtige bergen en
schitterende zeezichten is het een lust om je eigen grenzen tijdens het fietsen te verleggen.

Als de renners van vele professionele wielerploegen zoals bijvoorbeeld LottoJumbo, BMC en Astana er al jaren voor kiezen om hun winter trainingsstage aan de Costa Blanca door te brengen, dan zal deze regio hopelijk ook voor jou voldoende mogelijkheden bieden.

One comment on “BLOGGEN……Wat is dat? In ieder geval, niet FIETSEN!

  1. Avatar Trijnie schreef:

    Leuk om je blog te lezen Patty! Je bent een kanjer. Hoop dat er nog velen volgen. En wie wil er nu niet naar het mooiste plekje van Spanje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top