Blog

Begeleide fietstochten Costa Blanca

Een totaal concept voor wielrenners

De afgelopen maanden hebben we gekeken naar wat onze klanten nog graag extra zouden willen tijdens hun vakantie aan de Costa Blanca. Door in gesprek te gaan met onze klanten, krijgen we steeds meer informatie over de wensen en doelen van onze wielrenners. Voor een deel van hen is dat een totaal concept, waarbij de door een gids begeleide fietstochten door de Costa Blanca een belangrijke basis vormt.

Airport transfer

De vakantie begint voor velen al bij het verlaten van de eigen woning, maar in ieder geval vanaf het moment dat er voet op buitenlandse bodem wordt gezet. Soms brengt dat voor mensen ook stress mee. Waar moet ik heen, staat de bus er al, hoe lang duurt het voordat we bij het hotel zijn. Vragen en onrust die wat Allure Bike Rental betreft overbodig zijn. Wij kunnen deze zorg uit handen nemen, door een transfer aan te bieden vanaf vliegveld Alicante tot het vakantie adres aan de Costa Blanca Noord.

Image to package deal guided bike rides and hire Costa Blanca

Vakantie verblijf

Voor veel wielrenners is luxe niet een primaire voorwaarde voor het verblijf tijdens de vakantie. Dat hangt echter af van een aantal factoren. Reist iemand alleen of in een groep of gaan er ook familieleden mee, die zich wel prettig willen vermaken als de partners aan het wielrennen zijn? Vandaar dat we meerdere locaties kunnen aanbieden, die allen hun specifieke voordelen en bijzonderheden hebben. Alle locaties bevinden zich op dit moment in La Nucía, waar het voor de renners een perfecte uitgangssituatie biedt om hun ritten aan te vangen. Zowel naar het achterland als richting de kust zijn er volop mogelijkheden, zonder eerst door het stadsverkeer te moeten rijden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook voor een verblijf op een andere locatie kunnen wij ons best doen!

Racefietsen huren

Nu de vakantiebestemming is bereikt en er is ingecheckt, kunnen de fietsen zo snel mogelijk volgens afspraak worden afgeleverd! Aangezien de organisatie van al deze zaken, logistiek door Allure Bike Rental wordt gedaan, kan er een perfecte afstemming hierover plaatsvinden. Hierdoor kun je snel na aankomst al een verkenningsritje maken.

Begeleide fietstocht

We hebben enorm veel vragen gekregen van onze klanten over mogelijke routes door de omgeving. Alhoewel wij goede ervaringen hebben met het uitzetten en volgen van routes via Strava of Wikiloc, is dat niet voor iedereen de prettigste manier. Voor die klanten hebben we nu een oplossing. We kunnen voor een aantal dagen een gids mee laten gaan, die een ruime kennis heeft van diverse routes in deze aantrekkelijke fietsomgeving. Afhankelijk van het niveau (60 – 110 km per dag) en de wensen van de groep wordt er een route uitgezet en doorgesproken met onze gids. Hij zal er ten alle tijden voor zorgen dat de rit voor alle deelnemers prettig verloopt. Niet alleen door de navigatie, maar ook door een stuk motivatie en het afstemmen van de verschillende niveaus binnen één groep wielrenners.

Pakketdeal op maat

Uit bovenstaande blijkt al dat er sprake moet zijn van een pakketdeal op maat. Afhankelijk van de groepsgrootte, het niveau van de renners, het wensenpakket ten aanzien van het verblijf etcetera wordt er gekeken wat het beste bij jullie groep past. Wij bieden dit totaalconcept dus alleen aan voor groepen van minimaal 3 – 10 personen. Prijzen zijn op aanvraag en vooral afhankelijk van de gekozen periode in het jaar. Bij alle locaties bevindt zich ten minste een zwembad.

Zorgeloos op fietsvakantie

Een fietsvakantie wordt vaak gezien als een moment om je weer helemaal mentaal en fysiek op te laden. Maar ook vaak als een perfecte start van het seizoen. Het is daarom dat Allure Bike Rental probeert om zoveel mogelijk rompslomp eromheen weg te nemen, zodat deze fietsvakantie ook écht datgene wordt, dat je verwacht! Wil je ook een offerte op maat, neem dan contact op via onze contactpagina 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top