Blog

Carbon racefiets huren Spanje

Carbon racefiets huren Spanje

De meeste mensen die een Carbon racefiets huren in Spanje komen niet alleen voor een vakantie. Het merendeel komt echt om te trainen en dagelijks flink wat kilometers weg te rijden op de fiets. Dat Spanje één van de meest favoriete landen hiervoor is, mag geen verbazing wekken. Dankzij de perfecte wegen en het juiste klimaat kan men het hele jaar door in Spanje wielrennen.

Hoe huur je een racefiets?

De vraag hoe je een racefiets huurt, is te beantwoorden op dezelfde manier als hoe je een auto huurt. Bij een goed verhuurbedrijf hoort een duidelijke website. Deze moet snel en makkelijk te vinden zijn op het internet. Maar vooral moet de site overzichtelijk zijn. Het moet de juiste informatie voor alle belangstellenden bieden. Dat betekent met name adequate informatie over de fietsen zelf. Maar uiteraard ook een simpele prijsopbouw en een boekingssysteem.

Het boeken van een huur racefiets

Na alle (prijs-) informatie en technische aspecten van de fiets te hebben gelezen op de pagina onze fietsen, ga je naar de pagina boeken. Allereerst selecteer je de datum en de tijd voor zowel het begin als het eind van de huurperiode. Daarna maak je de keuze tussen een racefiets met mechanisch of elektronisch schakelen. Vervolgens kies je de maat en eventuele accessoires zoals pedalen, helm, bidon of verzekering. Indien je met een groepje komt, herhaal je dit proces. Tot slot hoef je alleen nog enkele persoonlijke gegevens in te vullen en te betalen.

Carbon racefiets huren Spanje

Het kiezen van de juiste maat

Bijna al onze klanten zijn ervaren wielrenners in het land waar zij wonen. Velen bezitten dus zelf al een carbon racefiets. Dat heeft tot gevolg dat zij terecht veeleisend zijn. Daarom vragen wij om aanvullende informatie over de afstelling van de fiets. Dat doen wij middels een bike setup systeem. Als de klant ons de informatie hiervoor geeft, kunnen wij beoordelen of de juiste maat fiets is gekozen. En uiteraard stellen we de fiets dan ook helemaal perfect af op de doorgegeven maten van de bike setup.

Afleveren van een gehuurde fiets

De fanatieke wielrenner zal in veel gevallen komen om iedere dag lange ritten door de bergen te maken. Daarbij ziet hij of zij al een groot deel van de omgeving. Het is daarom dat velen van hen geen auto huren bij aankomst. Allure Bike Rental heeft mede daarom ervoor gekozen om de fietsen bij het vakantie adres van de klant af te leveren. In veel gevallen is dat gratis. Het voordeel is dat er direct na aankomst gestart kan worden met fietsen. Voor ons als verhuurbedrijf geldt dat de fietsen niet in een te kleine auto worden vervoerd. Daarmee reduceren wij de kans op schade enorm.

Twijfel over het boeken van de juiste racefiets

Ondanks duidelijke informatie op onze website en een eenvoudig boekingssysteem, kan er twijfel zijn. Wellicht over de maat, de verzekering, de beschikbaarheid of over aanvullende diensten. In dat geval is het goed om vooraf contact op te nemen met ons. Dat kan snel en simpel via ons contactformulier op de pagina contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top