Blog

Racefietsverhuur jaar 2022

Racefietsverhuur jaar 2022

Zoals we vaak doen aan het einde van een bepaalde periode, kijken ook wij terug naar ons racefietsverhuur in het jaar 2022. En dat doen we met trots. Wat een heerlijk jaar hebben wij gehad.

Klanten in 2022

In het afgelopen jaar hebben we ongelooflijk veel klanten uit eerdere jaren weer gezien. Dat betekent dat we ondanks de twee lastige voorgaande jaren (2020-2021) toch een eigen klantenbestand beginnen op te bouwen. En dat voor een bedrijf dat nog geen 4 jaar bestaat, ervaren wij als heel positief. Maar gelukkig hebben wij ook heel veel nieuwe klanten mogen ontvangen, waaronder heel veel groepen. Ook daar zijn we ontzettend blij mee.

Racefiets huren Costa Blanca

Onze klanten weten ons dus inmiddels goed te vinden. Niet in de laatste plaats doordat onze website goed te vinden is via de zoekmachines. Vooral de zoektermen racefiets huren Costa Blanca, of racefietsverhuur Altea – Benidorm scoren perfect.

Fietsen in Calpe

Zo ook kregen we bericht van Jeroen uit Nederland. Op zoek gegaan naar een racefietsverhuurbedrijf was hij gestuit op onze website. Aangezien hij en zijn vrienden allen nogal lang zijn, was het van belang dat we een perfect afgestelde fiets konden leveren voor allemaal. Zodra we de bike fitting van een ieder hadden ontvangen, konden we de juiste fietsen reserveren. En dat het hun is bevallen, blijkt wel uit de blog die zij hierover hebben geschreven op hun site Triptalk. Om hun ervaringen met ons, maar ook met de Costa Blanca te lezen, kijk je hier.

Einde van het verhuurjaar 2022

Nu het jaar bijna ten einde loopt, kunnen we dus de balans opmaken. Dat doen we met veel plezier. Niet alleen het aantal klanten dat we dit jaar hadden, maar vooral ook hun enthousiasme stimuleert ons om op deze weg door te gaan. Daarnaast heeft een aantal van hen een geweldig leuke en duidelijke review achter gelaten op onze Google My Business account. Neem een kijkje om zelf te oordelen. Tot slot zijn niet alleen wij, maar ook onze klanten super enthousiast over de nieuwe fietsen die wij hebben aangeschaft. De Jan Janssen Sonic Disc Ultegra Di2 12 speed voldoet aan ieders verwachtingen.

Image to racefietsverhuur jaar 2022

Verkoop racefietsen

Helaas betekent dat ook dat wij van een deel van onze racefietsen afscheid gaan nemen. Tot op heden hebben gelukkig al diverse klanten de Stevens Ventoux gekocht, die wij in onze verhuur hebben (gehad). Dat de oudere fietsen uit ons verhuurbestand juist bij klanten terecht komen, bewijst maar weer dat de kwaliteit heel goed is. Ook interesse om een Stevens Ventoux Disc Ultegra te kopen van ons? Neem contact met ons op over de bijzonderheden.

Tot slot bedanken we iedereen die ons heeft gesteund om dit jaar 2022 tot zo´n enorm succes te maken. We zien jullie graag terug in 2023!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top