Blog

Verkoop racefietsen Costa Blanca

Verkoop racefietsen Costa Blanca

Als verhuurder van Carbon racefietsen van zeer goede kwaliteit in de regio Benidorm – Calpe, willen we uiteraard onze vloot zo up to date mogelijk houden. Vandaar dat we proberen om aan het einde van ieder hoogseizoen over te gaan tot de verkoop van racefietsen in de Costa Blanca.

Racefietsen te koop

De verkoop van racefietsen is in de afgelopen 3 jaar explosief gestegen. Met name omdat in de afgelopen jaren het wielrennen in populariteit enorm is gegroeid. Dat komt door enerzijds de aanstekelijke resultaten van renners als Wout van Aert en Mathieu van der Poel, anderzijds door de periode met Covid-19. Hierdoor mochten mensen geen teamsporten beoefenen en is het aantal hardlopers en wielrenners erg toegenomen.

Verkoop van racefietsen

Helaas blijkt het de laatste twee jaar niet zo makkelijk meer om goede racefietsen te kopen. Of dat nu nieuwe zijn of tweedehands. In 2020 zijn zoveel racefietsen verkocht dat er met name in Noord Europa al snel een tekort ontstond. Ook voor reparaties waren er lange wachttijden. Dat heeft met name te maken met het tekort aan onderdelen dat is ontstaan tijdens de Covid situatie. Veel fabrieken zijn lange tijd gesloten geweest en ook het transport naar Europa heeft vertraging opgelopen.

Image to verkoop racefietsen Costa Blanca

Hoge kwaliteit Carbon fietsen tweedehands

Nu we echter een aantal jaar verder zijn, zijn veel mensen aan het rondkijken naar een iets luxere versie van hun racefiets. Wellicht eentje met schijfremmen of elektronisch schakelen. Gelukkig is het ons gelukt om volgens plan onze vloot te vernieuwen en dus te verjongen. Als serieuze aanbieder van racefietsen voor de verhuur, is het belangrijk om producten van hoge kwaliteit te kunnen bieden. Daarvoor is in de eerste plaats het onderhoud van de fietsen van groot belang. Een andere manier is om de fietsen na een aantal seizoenen te vervangen.

Al met al betekent dat,dat onze zeer goed onderhouden racefietsen nu verkocht gaan worden hier aan de Costa Blanca. Inmiddels hebben we al een groot aantal kunnen verkopen aan onze vaste klanten, die eerder altijd huurden bij ons. Hieruit kunnen we opmaken dat de kwaliteit van onze fietsen en het onderhoud zeer gewaardeerd wordt. Zelfs zodanig dat onze klanten niet alleen willen huren, maar ook onze fietsen willen kopen.

Vanaf half mei 2023 verkopen we de Stevens Ventoux Disc Ultegra Di2. Je kunt de specificaties en foto´s van deze fietsen zien op deze pagina of op ons Instagram account. Voor beschikbare maten en prijzen, neem je contact met ons op. We horen graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top