Blog

Services voor wielrenners

Services voor wielrenners

Allure Bike Rental is nu al een aantal jaren actief aan de Costa Blanca als verhuurder van semi professionele carbon racefietsen aan onze veelal buitenlandse klanten. In eerste instantie hebben wij ons dan ook alleen gericht op het verhuren van exceptioneel goede fietsen. De laatste jaren echter hebben wij onze services voor wielrenners enorm weten uit te breiden met een aantrekkelijk pakket.

Sportmassage voor sporters

Een sportmassage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd, wat zorgt voor een sneller herstel van de spieren en het lichaam. Sportmassages kunnen preventief worden gebruikt, maar ook na een flinke inspanning.

Na een succesvolle pilot in het voorjaar van 2023 met zeer tevreden klanten bieden we deze service wederom aan. In de periode van half september 2023 tot eind april 2024 kunnen onze klanten van deze service gebruik maken. Bij interesse nemen wij contact op met Winni van den Berg, eigenaar van Wigasports. Hij is sinds 2012 gediplomeerd NGS sportmasseur en komt in overleg met de klanten naar het vakantieverblijftoe.

Sportvoeding voor wielrenners

Eveneens bieden wij sinds dit voorjaar diverse producten aan voor onze renners. Dranken en repen die een hoge energetische waarde hebben, waardoor ze hun ultieme wielerrit kunnen rijden. De isotonische eigenschappen van onze poeder en Hydro tabs maken deze bij uitstek geschikt om toe te voegen aan de noodzakelijke bidons met water. Niet alleen helpt het uitdroging voorkomen, geeft het nieuwe energie, maar het smaakt ook nog eens lekker.

Onze energierepen in diverse smaken zoals onder andere salted-caramel, banaan-haver, appel- kaneel of amandel- blauwe bessen zijn een succes bij onze klanten. Al onze producten worden geleverd door SupQ nutrition uit Nederland.

Image to services voor wielrenners

Bezorgservice van de gehuurde racefiets

Al sinds het begin van ons bedrijf hebben wij ervoor gekozen om geen fysieke winkel te hebben. De reden hiervoor ligt in het feit dat wij een complete service aan onze wielrenners willen bieden. Niet alleen tijdens het verhuurmoment, maar zeker ook gedurende de hele periode. Dat betekent dan ook dat wij de fietsen bij onze klanten op hun vakantie adres komen afleveren en weer ophalen. Afhankelijk van hun locatie zal dit in veel gevallen gratis zijn.

Calamiteitenservice

Alhoewel onze fietsen super goed zijn onderhouden en na iedere verhuurperiode grondig gereinigd en technisch worden nagekeken, kan er zich toch een onverwachte situatie voordoen. Hiermee doelen we dan op een valpartij, een gebroken ketting of een ander technisch issue dat niet door onze klanten zelf ter plaatse kan worden opgelost. In zo´n situatie kan de klant om technische assistentie verzoeken om bijvoorbeeld na de val een beschadigde derailleurpad te laten vervangen. Gezien het feit dat wij geen fysieke winkel hebben, zijn wij flexibeler om op korte(re) termijn uit te rukken en onze klanten met deze service bij te staan.

Combinatiepakket

Bij het woord service denken we allereerst aan gemak. En gemak dient de mens. Vandaar dat veel van onze klanten een aanvraag doen voor een combinatiepakket. Wij verzorgen dan niet alleen de huur van de fiets, maar ook het verblijf in een prachtig luxe appartement of hotel en de transfer van en naar de luchthaven van Alicante. En zoals gezegd kan dit pakket dan nog worden uitgebreid met alle eerder genoemde services. Voor meer informatie kijk je op onze pagina accommodatie.

Check onze website voor alle mogelijkheden voor een uitgebreid pakket aan services voor wielrenners!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top