Blog

Waarom een elektrische racefiets?

Waarom een elektrische racefiets?

Op de kop af 5 jaar geleden zijn wij begonnen met ons bedrijf. Dat lijkt een hele tijd maar gezien de 1,5 jaar dat ons bedrijf bijna stil lag ten gevolge van Covid-19 voelt het alsof we nog maar net zijn begonnen. Het plan was om Carbon racefietsen van zeer hoge kwaliteit te verhuren en deze als service bij onze klanten op het vakantieadres af te leveren. Waarom dan nu afwijken van dit idee en een elektrische racefiets toevoegen aan onze vloot?

Groei door service en door uitbreiding van het aantal racefietsen

De laatste twee jaren is ons bedrijf enorm gegroeid. Niet op de laatste plaats qua service en kwaliteit. Dankzij de persoonlijke feedback van onze klanten – al dan niet via een review – weten we precies waar onze sterke kanten liggen. Dat hebben we kunnen benutten en hier ons voordeel mee gedaan. Om onze hoge standaard van kwaliteit te waarborgen hebben we het afgelopen jaar ontzettend veel nieuwe fietsen gekocht. Zoals eerder al geschreven is dit de Jan Janssen Sonic Disc Ultegra Di2 12 speed. En wat een succes blijkt dat te zijn.

Toevoeging van elektrische racefietsen aan onze vloot

Waarom dan nu een nieuw merk en een ander type fiets? Het leuke van een eigen bedrijf is niet alleen dat het financieel goed loopt, maar ook als klanten waarderen wat je doet. En juist een deel van onze klanten kwam met de vraag naar elektrische racefietsen. Soms vanwege een blessure en soms vanwege een verminderde conditie, maar ook steeds vaker omdat onze klanten ouder worden. En dat was doorslaggevend in de keuze die we hebben gemaakt. Dat juist onze vaste klanten soms behoefte hebben aan een elektrische fiets.

Image to Waarom een elektrische racefiets?

Spaanse fietsfabrikant BH Bikes

Helaas bleek onze vaste leverancier Jan Janssen in Nederland geen elektrische racefietsen te verkopen.  We zijn daarom gaan zoeken naar een goed en bij voorkeur Spaans alternatief. En dat hebben we gevonden bij BH Bikes gevestigd in Vitoria in Spaans Baskenland. Zij maken diverse elektrische racefietsen met een geometrie die bij onze wensen aansluit.

De BH Core Race 1.2 elektrische racefiets

De nieuwe BH Core Race 1.2 is een elektrische racefiets met een mix van carbon en aluminium. Vooral geschikt voor mensen die minder getraind zijn of samen met andere renners willen fietsen. Hij is voorzien van een 11/34 cassette met 12 speed en 50/34 crank! Met een bereik tot 165 kilomter kun je met deze fiets prachtige routes rijden. Uiteraard is de service hetzelfde als bij al onze fietsen. Dat betekent  dat die wordt afgeleverd bij het vakantie adres en na iedere verhuur compleet schoongemaakt en technisch onderhouden.

We hopen op net zoveel succes met deze fiets als met de andere! De BH elektrische fiets is nu te boeken via onze online pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top