Blog

Huur een betaalbare racefiets in Alfas del Pi, Costa Blanca

Een goede prijs voor de juiste huur racefiets!

Wij van Allure Bike Rental in Alfas del Pi zijn ons bewust dat een betaalbare racefiets belangrijk is. Een goede prijs speelt vaak een rol bij de beslissing van het huren van een Carbon racefiets tijdens de vakantie. Aangezien de Nederlanders internationaal nog wel eens de naam hebben om gierig te zijn, willen we hier een aantal punten naast elkaar zetten, die mee spelen in de keuze van de fietshuur.

Kwaliteit

De kwaliteit van een fiets in de verhuur wordt voornamelijk bepaald door de wijze waarop deze fietsen onderhouden worden. Natuurlijk speelt mee wat voor type fiets je kiest, maar het onderhoud van de fiets is minstens zo belangrijk. Waar wij veel belang aan hechten is dat iedere fiets goed schoon wordt gemaakt na iedere verhuurperiode. Maar natuurlijk ook dat alles mechanisch wordt nagekeken. Vervolgens stellen wij de fiets weer op de wensen van de volgende klant af, alvorens deze af te leveren op het vakantie adres. Dat kan te maken hebben met de afstelling van de maten, maar soms ook met het monteren van de gewenste technische zaken.

Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat kwaliteit in de communicatie zeker zo belangrijk is. We bedoelen daarmee dat er duidelijkheid moet zijn. Wat wordt er gehuurd, wanneer, wat is de prijs en de voorwaarden. Als resultaat daarvan heb je de zekerheid dat de reservering resulteert in een goede levering. Dat bereiken we door per mail contact te houden tussen het ontvangen van de boeking en de daadwerkelijke aflevering tijdens de vakantie.

Keuze van de juiste fiets

Op de pagina Onze fietsen is te vinden in een overzicht met alle fietsspecificaties, dat onze Carbon lichtgewicht (7,6 kg) racefietsen afgemonteerd zijn met Shimano Ultegra onderdelen. De combinatie van Elektronisch schakelen (Di2) met Shimano hydraulische schijfremmen en de Shimano Ultegra compact 50/34 cranks is van bijzonder hoge kwaliteit. Hierdoor is het mogelijk om in deze regio, zowel goed te kunnen klimmen als op vlakke stukken goed uit de voeten te kunnen. Mede dankzij het gewicht en de technische uitrusting zal het een genot zijn om hier je fietsvakantie door te brengen.

Geld

Aangezien we niet allemaal een geldboom in de tuin hebben staan, is een goede prijs belangrijk! Een fiets huren in Spanje kost gemiddeld tussen de € 15,- en de € 30,- per dag. Één en ander is natuurlijk afhankelijk van het soort fiets. Zo is een stadsfiets goedkoper dan een Mountainbike, Elektrische fiets of een racefiets. ¨Wij Hollanders¨ vinden het belangrijk dat iets een goede prijs – kwaliteit verhouding heeft. Ofwel liefst zoveel mogelijk voor zo goedkoop mogelijk! Maar dat geldt alleen als datgene dat je wilt huren, ook echt aan alles voldoet. Bij Allure Bike Rental kiezen we voor de combinatie van kwaliteit, servicegerichtheid en een compleet uitgeruste fiets.

Met andere woorden: Betaal minder voor meer kwaliteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top